Stralend witte glimlach?

LEES MEER OVER TANDENBLEKEN

Velig, effectief en duurzaam

Tandenbleken, voor een stralend wit gebit!

Waarom tandenbleken?

Tandenbleken is een veelgebruikte manier om tanden witter te maken. Wil jij door middel van onze effectieve en veilige  manier wittere tanden verkrijgen? Wij werken met de Opalescence thuisbleek methode. Dit is de meest geadviseerde en veiligste methode om tanden te bleken. 

Vooraf goed overleggen met een tandarts of mondhygiënist of tandenbleken voor jou mogelijk is belangrijk. Onze behandelaren weten alles over mondgezondheid en kunnen jouw adviseren of tandenbleken geschikt is en de gewenste resultaten  zal opleveren voor jouw wensen.

Daarnaast geeft de tandarts of mondhygiënist uitleg over hoe het bleekproces in zijn werk zal gaan. 

Maak een afspraak om de stralend witte lach te krijgen waar je altijd van gedroomd heb! 

 

Tandenbleken in Purmerend
Before | After

'Bleek nu jouw tanden met de meest effectieve en veiligste methode'

Welke tandenbleekmethode bieden wij?

Tandenbleken Purmerend
Wij werken met de thuis-bleek methode. Dit is de meest effectieve, geadviseerde en veiligste methode om tanden te bleken. 

Opalescence bleekgel voor thuisbehandeling biedt professionele bleekresultaten binnen jouw eigen huis, voor overdag of ’s nachts!

Door een op maat gemaakt individueel bitje kunt je gemakkelijk en effectief tandenbleken. 

Tandenbleken werkt! Maar hoe?

De actieve bestanddelen van de Opalescence bleekgel werken van binnenuit: de gel dringt de tanden binnen en breken de verkleurde moleculen af die zich diep in de tanden bevinden. Op deze manier worden de verkleuringen verwijderd en worden de tanden witter. De gels bevatten daarnaast fluoride en kaliumnitraat die het glazuur van de tand beschermen en versterken. Daarnaast zorgt deze formule ervoor dat de kleur niet teruggaat naar de oude tandkleur.

Tijdens de gratis intake bij de tandarts worden de mogelijkheden besproken. Er wordt gecontroleerd of jouw tandvlees en tandglazuur in goede conditie zijn. Na de intake maakt de tandarts of mondhygiënist afdrukken van jouw tanden voor de op maat gemaakte bleeklepel (bitje). Na een paar dagen wachten is jouw bleekset klaar om op te halen. De bleeklepels worden gepast en indien er nog vragen zijn worden deze besproken. 

Afspraak 1:

 Intake, bespreken & voorlichting. Indien gewenst kunnen er gelijk afdrukken gemaakt worden.

Afspraak 2: 

Afdrukken maken, kleurbepaling, mond foto’s vooraf.

Afspraak 3: 

Bleekset ophalen en de bleekbehandeling kan starten.

tandenbleken purmerend

Is tandenbleken voor iedereen geschikt?

 De bleekbehandeling die wij gebruiken is een veilige, effectieve en gemakkelijke manier om een mooie witte lach te krijgen. De resultaten en de behandelduur zijn afhankelijk van de verkleuring van uw gebit en van hoe wit uw gebit moet worden. Deze methode is geschikt voor bijna iedereen. Hieronder een aantal redenen om niet te bleken:

Kronen en vullingen bleken niet mee.  

Tandenbleken wordt afgeraden tijdens de zwangerschap en lactatie. 

Bleekbehandelingen zijn alleen geschikt boven de 18 jaar.

 

Hoelang houdt het effect van de bleekbehandeling aan?

De resultaten van de de bleekbehandeling hebben een langdurig effect. Er zijn een aantal factoren die invloed kunnen hebben op eventuele verkleuring. Dit zijn vaak gevolgen van aanslag door bepaalde voedingsmiddelen zoals koffie, thee of roken. Hierdoor kan het bleekresultaat per persoon verschillen. Gelukkig kan je door middelen van het individuele bleekbitje gemakkelijk een ‘touch up‘ behandeling doen. Soms is het nodig om aanslag vooraf door de mondhygiënist te laten weghalen. 

Voor een touch up behandeling hoeft u alleen een spuitje Opalescence bleekgel aan te schaffen. De witte tint is meestal na 1 behandeling gelijk weer terug!