Tandartspraktijk Purmerend

Tandarts in Purmerend nodig?

Prins Dentalcare is een moderne, kleinschalige tandartspraktijk in Purmerend. Wij zijn gevestigd in de Purmer-Zuid. De tandartspraktijk bestaat uit een tandarts en mondhygiënist. Samen begeleiden wij u graag naar een gezond en stralend gebit.

Onze tandartspraktijk richt zich op de onderstaande behandelingen:

  • Algemene tandheelkunde: controles, röntgenfoto’s en vullingen.
  • Esthetische tandheelkunde: facings en tanden bleken.
  • Angst tandarts
  • Mondhygiëne behandelingen: gebitsreiniging, instructies en voorlichting.

Ook kinderen zijn van harte welkom in onze tandartspraktijk. Wij willen samen met uw ervoor zorgen dat het tandenpoetsen van kleins af aan op de juiste wijze aangeleerd wordt. Vanaf de eerste tandjes kunnen ouders de kinderen meenemen om te laten wennen in de praktijk. Voor kinderen tot 18 jaar wordt een behandeling bij de tandarts of mondhygiënist volledig vergoed vanuit de basisverzekering.

Wij zijn ook open op donderdagavond en zaterdagmiddag voor patiënten die overdag of doordeweeks niet kunnen.

Op het moment nemen wij nieuwe patiënten aan. Ga naar contact om u aan te melden en wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

"Een mooi gebit ondersteunt ons zelfvertrouwen. Zorg voor een gezonde en stralende lach.''
tandarts Purmerend
Liesbeth Prins
Mondhygiënist
Mondhygienist Purmerend
Tandarts Purmerend

 Onze tandartspraktijk is gericht op ‘preventieve tandheelkunde’, dat wil zeggen: liever voorkomen dan genezen. Grote gaatjes, wortelkanaalbehandelingen en kronen voorkomen wij graag. 

Patiënten komen bij ons jaarlijks bij de mondhygiënist en de tandarts op controle. Er wordt veel aandacht besteedt aan het goed onderhouden van het gebit. Als iemand zelf het gebit goed schoonhoudt kunnen veel mondproblemen voorkomen worden.

 

Scroll naar boven